KHR Arkitekter søger bygningskonstruktør til et større projekt

17.03.2016

KHR Arkitekter er en af Danmarks ældste tegnestuer med stor erfaring indenfor bl.a. sundheds-, uddannelses- og infrastrukturelle byggerier. Vi er lige nu i fuld gang med en række større projekter og søger derfor en bygningskonstruktør til vores team.

Vi søger en person der trives med store projektopgaver og som ikke er bange for at tage ansvar.

Hos KHR Arkitekter er vi et team af dygtige medarbejdere, som løser en bred vifte af arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på at man som medarbejder er åben for nye udfordringer, er fleksibel og i stand til at arbejde selvstændigt. Som en del af et større internationalt team er det vigtigt at du er åben og god til at samarbejde, samtidig med at du har flere bolde i luften og overholder diverse deadlines. Vi ser gerne at du har erfaring i at arbejde som bygningskonstruktør på større projekter, og som minimum forventer vi at du kan arbejde effektivt og præcist i Revit.

Vi søger en bygningskonstruktør der kan:

·         Indgå i et større internationalt team hvor der typisk tales engelsk (og dansk)

·         Overholde deadlines og arbejde selvstændigt

·         Tegne og projektere i Revit samt udarbejde ”familier”

Vi tilbyder et spændende kreativt miljø hvor arkitekturen er i fokus og udvikling. Vi lægger vægt på at vores medarbejdere trives og har derfor et åbent og uformelt miljø. Vores medarbejdere team består af bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører og administrativt personale, så hvis du vil være en del af et tværfagligt miljø med byggeri og arkitektur i fokus, så skriv til os.

Send en ansøgning

Til hrd@khr.dk

Senest d. 18 marts

Med indholdet: motiveret ansøgning og CV samt evt. anbefalinger

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!