Kom i praktik hos KHR

20.05.2016

KHR Arkitekter laver arkitektur af høj æstetisk kvalitet. Fra idé til projektering er funktionalitet og æstetisk udvikling altid i fokus. Vi arbejder blandt andet med store sundhedsprojekter, institutioner, masterplaner og boliger, så her har du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og få relevante erfaringer.

TEGNESTUEN har 50 medarbejdere som primært er arkitekter og bygningskonstruktører. Vi tilbyder et spændende kreativt miljø hvor arkitekturen er i fokus og konstant udvikling -og hvor du vil få mulighed for at indgå i både mindre og større teams. Vi har høje ambitioner og forventer derfor at du er dygtig og arbejder lidenskabeligt med arkitekturen.

PRAKTIKFORLØBET vil blive tilrettelagt efter dine kompetencer afhængig af de aktuelle opgaver. Traditionelt set har tegnestuen faktisk ikke haft mange praktikanter – vi har derfor ikke en stor ”maskine” du køres ind i, men kollegaer der vil tage i mod dig, inddrage dig i arbejdsopgaverne og møde dig i øjenhøjde.

OPGAVERNE vil være alsidige – der er både mulighed for at blive tilknyttet et konkurrenceteam, et projekteringsteam, eller få mindre selvstændige opgaver. Vi ser gerne at du er i stand til at arbejde både med 2D, 3D og modeller og at du er konceptuel stærk og i stand til at udvikle dine ideer.

I vores udvælgelse af praktikant vil vi lægge særlig vægt på at du:

- Har høje ambitioner og god æstetisk sans

- Udviser engagement og initiativ

- Er i stand til både at arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde

- Er kreativ og idérig

- Har erfaring med at arbejde i et eller flere af disse programmer; AutoCAD, Revit, SketchUp, Adobe-pakken

VI TILBYDER et varierende og udfordrende praktikforløb som vil styrke dig i din faglighed og give dig erfaringer fra ”det virkelige liv” på tegnestuen. Du vil selvfølgelig være tilknyttet en praktikansvarlig og dagligt blive støttet i dit arbejde og udvikling. Yderligere tilbyder vi et godt socialt miljø med gode kollegaer på et højt fagligt niveau. Praktikken vil være lønnet og der kan være mulighed for at forlænge forløbet efter endt praktik.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvad: Praktikforløb (lønnet) Hvor: KHR Arkitekter, Kanonbådsskurene på Holmen  Send: Motiveret ansøgning, CV og Portfolio Send til: jaz@khr.dk med emnet: Praktikansøgning