BYGNINGSKONSTRUKTØRPRAKTIKANT SØGES

19.05.2016

KHR Arkitekter AS søger i øjeblikket en studerende bygningskonstruktør, til et spændende praktikophold i 2. halvår af 2016.

Vi kan tilbyde et praktikophold på en af landets førende tegnestuer, hvor du vil indgår i et projektteam, på lige fod med et hold af vores faglige dygtige medarbejdere. Vi bestræber os på at være en innovativ tegnestue, som anvender nyeste værktøjer, metoder og softwareløsninger til at løse vores mange opgaver. Vi kan derfor tilbyde en praktikplads, hvor du vil få en høj grad af medbestemmelse og involvering i tegnestuens mange spændende arbejdsopgaver –og processer.

Vi arbejder i øjeblikket med en række forskellige større og mindre projekter i både ind- og udland, bl.a. hospitalsbyggerier, kontordomiciler og boligprojekter, som du vil have mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vores tegnestue er beliggende i det historiske og naturskønne Holmen, som også er kendt for sit kreative studiemiljø. Hos KHR er det sociale aspekt også en del af dagligdagen, så du vil også komme til at opleve sociale, faglige og sportslige arrangementer – typisk kombineret.

Vi forventer at du er ansvarlig, engageret og selvtænkende, samt at du har et solidt kendskab til projektering i Revit og et rimeligt basisniveau i engelsk.

Er du interesseret, så send en kort ansøgning med CV til:

KHR Arkitekter AS | Bygningskonstruktør Nick K. Gabriel | nkg@khr.dk | +4541217153

MÆRKET: Bygningskonstruktørpraktikant